Asunto arvokkaammaksi putkiremontilla

Julkaistu 8.10.2013 kirjoittajalta admin

putkiremppa-ISOMonet ahdistuvat, kun putkiremontti on edessä. Putkiremontti on yleensä pitkäänkin kestävä prosessi, joista on asukkaille yleensä paljon vaivaa. Remontin tekemistä  ei kuitenkaan voi pidemmän päälle välttää. Tämän lisäksi putkiremontista koituu asunnon omistajalle kiistatonta taloudellista hyötyä.

Putkiremontti nimittäin nostaa asunnon arvoa.

Vaikean talouskriisin keskellä myös asuntomarkkinoilla on hiljaista. Ihmisten asunnontarve ei kuitenkaan ole hävinnyt minnekään. Voitaisiinkin sanoa, että asunnonostajat ovat aiempaa varovaisempia valinnoissaan. He haluavat olla varma, että he pistävät rahansa hyväkuntoiseen ja kannattavaan asumuskohteeseen.

Tehty remontti on kilpailuetu

Monesti on kiistelty, missä vaiheessa putkiremontti kannattaa tehdä, ennen asunnon myyntiä vai sen jälkeen. Jos olet myymässä asuntoa, putkiremontista voi olla myyntitilanteessa selkeää hyötyä. Tehdyt putkiremontit vaikuttavat ihan selvästi myyntihintaan.

Asuntoa ostavat ihmiset ovatkin yleensä kiinnostuneita siitä, onko asunnossa tehty putkiremontti vai ei.

Hyväkuntoinen ja kestävä asunto tekee kyllä markkinoilla kauppansa. Putkiremontti myös nopeuttaa asunnon myyntitahtia päivillä tai jopa useammalla viikolla.

Kommentoi